Смачне печиво до кави "Мока"

Прохолодного осіннього дня ​​потіште себе філіжанкою гарячої кави з ароматною випічкою. Солодке, розсипчасте печиво у вигляді кавових зерен огорне оксамитовим шоколадно-кавовим смаком із ванільною ноткою. Печиво "Мока" готується дуже просто... і з'їдається швидко! Порадуйте себе та близьких смачною випічкою!

Інгредієнти на 40 штук:

Для печива темного кольору рекомендується брати темне, червоне какао або какао-брют. Із класичним какао-порошком "зерна" будуть також смачними, але світлішими.

  1. Вершкове масло збийте із цукром і ваніліном, по одному додавайте жовтки, продовжуючи збивати.
  2. Додайте розчинну каву до сметани й перемішайте до розчинення гранул, з'єднайте з масляною сумішшю.
  3. Борошно, розпушувач та какао просійте через сито.
  4. З'єднайте масляну та борошняну суміші, добре перемішайте. Тісто має добре ліпитись і не прилипати до рук.
  5. Деко для випікання застеліть пекарським пергаментом. За допомогою чайної ложки сформуйте овальне печиво і викладіть на деко. Тупою стороною ножа натисніть на кожне печиво, формуючи глибоку поздовжню смугу.
  6. Випікайте печиво за температури 180°C близько 15 хвилин до зарум'янювання.

Смачного!