ЕЛІТНИЙ ЧАЙ
Елітний китайський білий чай з тіпсами, ароматизований за стародавньою технологією. М'який, ніжний напій має чарівний аромат жасмину. Чай чудово тонізує тапіднімає настрій. ..
Анчан або синій чай виробляють з цілющої рослини Кліторія або тайська орхідея, яка дає гарні блакитні та фіолетові квіти. Напій приємного блакитного кольору, з легким трав'яним смаком і дивним ароматом молодого горошку з солодкими нотками вареної кукурудзи. Синій чай багатий комплексом біологічно активних сполук, вітамінів і мікроелементів. Анчан містить фосфор, залізо, марганець, вітамін D, вітамін K, вітамін C, цинк, вітаміни групи В (B1, В2, В3, В12) і антиоксиданти. Щоб..
Анчан або синій чай виробляють з цілющої рослини Кліторія або тайська орхідея, яка дає гарні блакитні та фіолетові квіти. Напій приємного блакитного кольору, з легким трав'яним смаком і дивним ароматом молодого горошку з солодкими нотками вареної кукурудзи. Синій чай багатий комплексом біологічно активних сполук, вітамінів і мікроелементів. Анчан містить фосфор, залізо, марганець, вітамін D, вітамін K, вітамін C, цинк, вітаміни групи В (B1, В2, В3, В12) і антиоксиданти. Щоб..
Елітний чорний індійський чай, вирощений на плантації Bukhial (530 га) — одній з найкращих в штаті Ассам. Напій має насичений червоний колір і яскравий аромат. ..
Високоякісний зелений китайський чай, відноситься до розряду Імператорських. Елітний чай вирощують і обробляють в провінції Jiangsu. Світлий, м'який настій з витонченим ароматом освіжає і тонізує. ..
Елітний китайський зелений чай з провінції Фудзянь складається з молодого чайного листя з бруньками (тіпсами) і квітами жасмину. Готовий напій зачаровує свіжим смаком і казковим ароматом жасмину. Упаковка: фольгований пакет із zip-застібкою, 100 г. ..
Елітний зелений чай, вирощений на схилах гір Taimu китайської провінції Fujian, дає світлий, напів-прозорий настій зі свіжим ароматом. Легкий, солодкуватий смак виходить завдяки особливій ручній обробці молодих листочків і нерозкритих бруньок. ..
Білий імператорський чай, який протягом тисячоліття входить в ТОП-8 обраних чаїв. Даний чай традиційно виготовляють для перших осіб Піднебесної. Заварений напій містить велику кількість корисних мікроелементів, відрізняється ніжним ароматом і м'яким смаком. ..
Надзвичайно рідкісний, елітний китайський чай, який збирають ранньою весною в провінції Фуцьзянь. При заварюванні виходить світлий настій зі свіжим ароматом і м'яким смаком з квітковими нотками. ..
Вишуканий, рідкісний та дуже якісний китайський чай, який збирають ранньою весною в провінції Юннань. Світлий, свіжий напій зачаровує м'яким смаком і ніжним ароматом. ..
Елітний китайський зелений чай з бруньки (тіпси) і верхнього листочка чайного куща. При заварюванні виходить ароматний, насичений напій з м'яким, шляхетним смаком. Упаковка: фольгований пакет із zip-застібкою, 100 г. ..
Елітний білий чай з китайської провінції Фудзянь, на плантаціях якої вирощуються найвишуканіші чаї. Вітер Піднебесної — це один з видів знаменитого чаю «Білий Піон». Композиція складається з ніжних флешів, зібраних ранньою весною до того, як вони повністю розпустяться. Напій світлого кольору має м'який смак і багатий, свіжий ароматом. Упаковка: фольгований пакет із zip-застібкою, 100 г. ..
Білий китайський чай із провінції Дзжедзян, вручну зв'язаний з гомфреною кулястою та лілією у красиву композицію. При заварюванні напій зачаровує солодким, м'яким смаком і ніжним квітковим ароматом. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. ..
Молоді листочки зеленого чаю, що ввібрали в себе аромат квітів жасмину, в'язують у формі "полуниці". Красива композиція розкривається м'яким, насиченим смаком і ніжним ароматом жасмину. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. ..
Елітний зелений чай збирається на початку квітня в китайській провінції Fujіan і ароматизируется рідкісним видом жасмину. Напій має прозорий, ароматний настій та додає елегантності чаюванню. ..
Легендарний китайський білий чай зачаровує вишуканими, свіжим ароматом і м'яким смаком. ..
Яскрава композиція з зеленого та білого чаю зі свіжим ароматом, медово-золотистим кольором і вишуканим смаком. Суміш створена з нескрученого листя і молодих бруньок, які висушують на відкритому повітрі. Упаковка: фольгований пакет із zip-застібкою, 100 г. ..
Один з кращих чорних чаїв провінції Хуннань з повним, насиченим ароматом. Високоякісні, спеціально оброблені перші два листочка і брунька чайного куща дають благородний настій коньячного кольору. Упаковка: фольгований пакет із zip-застібкою, 100 г. ..
Елітний чорний китайський чай з великою кількістю чайної бруньки (понад 50%). Заварений чай відрізняється м'яким смаком з легкою кислинкою та витонченим, вишуканим ароматом. ..
Особливий вид чаю ручної обробки, який у Китаї відомий як "весільний". Традиційно цей зелений (за китайською класифікацією — білий) чай дарують молодятам. Для наданням листочкам форми кілець їх вручну накручують на бамбукову паличку. При заварюванні "обручки" повільно розкриваються, надаючи напою м'який смак і елегантний, тонкий, свіжий аромат. ..
Елітний білий чай, зв'язаний з квіткою хризантеми у формі сливової кісточки. Композиція розкривається красивим букетом, напій набуває легкого, свіжого смаку і надзвичайно ніжного аромату. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. ..
Елітний білий чай зв'язаний з квітами в композицію, яка розкривається у вигляді китайського символу багатства. Напій має м'який, свіжий смак і квітковий аромат. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. ..
Красива композиція із зеленого чаю, зв'язаного з квіткою великої лілії. При заварюванні в прозорому чайнику можна спостерігати, як розпускається вишукана квітка. Напій з м'яким квітковим смаком і легким, свіжим ароматом. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. ..
Знаменитий зелений чай (по китайській класифікації — білий) нефритового кольору, який входить до родини Королівських чаїв Китаю. Добірні листочки обсмажуються і перемішуються в залізних котлах, де набувають характерної для цього сорту пласкої форми та унікальних смакових властивостей. Заварений настій світлий, зі свіжим, насиченим смаком і витонченим ароматом. ..
Елітний зелений чай, зв'язаний вручну з додаванням квітів жасмину, календули і конюшини. При заварюванні кулька розкривається в казкову композицію і надає настою аромат жасмину, вершків та карамелі. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88-92℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. Упаковка: фольгований..
Елітний зелений чай, вирощений в китайській провінції Юннань. За оригінальною рецептурою зелений чай змішують до 5-ти разів з відібраними квітками білого жасмину для ретельної ароматизації. Цей чай отримав призове місце на конкурсі жасминовий чаїв у Китаї в 2001 році. Упаковка: фольгований пакет із zip-застібкою, 100 г. ..
Зелений китайський чай вищої якості, зібраний на плантаціях знаменитої провінції Юннань (Hunan). Добірні молоді листочки при заварюванні дають світло-зелений настій з тонким, легким ароматом. ..
Класичний зелений чай з провінції Аньхой в перекладі з китайської називається "туманні гори". Напій із солодкуватим, квітковим смаком і ніжним, трав'янистим ароматом входить в десятку кращих чаїв Китаю. ..
Рожевий порошок матча виробляється з пелюсток троянд, які зберігають всі свої корисні властивості після обробки. Чай матча має приємний рожевий колір і ніжний квітковий аромат. Порошок з троянди не містить кофеїну, цукру, лактози і глютену, підходить веганам. Рожева матча — повністю натуральний продукт, який часто використовують в якості барвника. Його можна додавати до десертів, випічки і напоїв для надання ніжно-рожевого кольору. Велику популярність останнім часом має рожевий матча лате ..
Рожевий порошок матча виробляється з пелюсток троянд, які зберігають всі свої корисні властивості після обробки. Чай матча має приємний рожевий колір і ніжний квітковий аромат. Порошок з троянди не містить кофеїну, цукру, лактози і глютену, підходить веганам. Рожева матча — повністю натуральний продукт, який часто використовують в якості барвника. Його можна додавати до десертів, випічки і напоїв для надання ніжно-рожевого кольору. Велику популярність останнім часом має рожевий матча лате ..
Елітний порошковий чай матча — різновид японського зеленого чаю, який використовується в традиційній чайній церемонії. Високоякісна матча має глибокий трав'яний смак з приємною гіркуватістю, солодким післясмаком і запашним ароматом. ..
Зелений порошковий чай матча — спеціально оброблений елітний японський чай, використовується в традиційній чайній церемонії. Високоякісна матча зачаровує багатим трав'яним смаком з м'якою гіркуватістю, солодким присмаком і запашним ароматом. Упаковка: пластикова банка, 50 г. ..