JOHNNY TEACHER 420
JOHNNY TEACHER Bio — це органічна кава із зерен високоякісної арабіки з кращих регіонів світу. Напій відрізняється цитрусової кислинкою і легкою, елегантною гірчинкою. В ароматі відчуваються квіткові ноти, крема густі й оксамитові, а в післясмаку грають відтінки шоколаду, чорносливу та спецій. Екологічно чиста кава, вирощена без використання синтетичних добрив і гербіцидів, в процесі виробництва не використовується генна інженерія та дитяча праця. Підходи..
JOHNNY TEACHER Crema — це збалансована суміш великих зерен кращих сортів арабіки делікатного середнього обсмаження. У напої відчувається легка кислинка і карамельно-горіхові відтінки. Аромат грає нотами спецій, шоколаду та горіхів. Екологічно чиста кава, вирощена без використання синтетичних добрив і гербіцидів, в процесі виробництва не використовується генна інженерія та дитяча праця. Підходить для всіх типів автоматичних кавоварок. Упаковка: фольгов..
JOHNNY TEACHER Espresso Dark — це оригінальний бленд зерен арабіки різних регіонів походження. У напої присутня делікатна кислинка і приємна гіркота з безліччю солодких відтінків: карамелі, абрикоса, чорниці, ванілі та какао. Насичений аромат грає нотками ягід і фруктів, бергамоту, підсмаженого тосту, троянди і вершків. Екологічно чиста кава, вирощена без використання синтетичних добрив і гербіцидів, в процесі виробництва не використовується генна інженерія та д..
JOHNNY TEACHER Espresso Dark — це високоякісна суміш зерен арабіки різних регіонів походження. У напої присутня делікатна кислинка і приємна гіркота з безліччю солодких відтінків: карамелі, абрикоса, чорниці, ванілі та какао. Насичений аромат грає нотками ягід і фруктів, бергамоту, підсмаженого тосту, троянди і вершків. Екологічно чиста кава, вирощена без використання синтетичних добрив і гербіцидів, в процесі виробництва не використовується генна інженерія та дитяча..
JOHNNY TEACHER Espresso — це класичний еспресо-бленд преміальної якості, створений професіоналами купажування з добірної арабіки. Кавові зерна з різних регіонів планети обсмажені до середнього ступеня, щоб розкрити повний, багатий смак і аромат. Свіжозаварена чашка еспрессо радує гармонійним смаком з приємною гіркуватістю, легкою кислинкою і солодкими нотками. Композиція грає відтінками ванілі, бергамоту, абрикоса і чорниці. Тривалий, оксамитовий післясмак із нотами какао та..
JOHNNY TEACHER Maragogype - це мікс з п'яти елітних сортів арабіки (Нікарагуа, Гондурас, Гватемала, Індонезія, Суматра). Кава має сильний гострий смак, високу кислотність, та особливий аромат з димним відтінком. Насичений настій з довгим, м'яким післясмаком. Підходить для всіх типів автоматичних кавоварок. Упаковка: фольгований пакет з клапаном, 453 г. Виробник: Німеччина. ..
Columbia Supremo - один з найпрестижніших моносортів кави з плантацій Колумбії. Щоб зберегти зерна від примх погоди, плантації розбивають в тіні бананових пальм. Унікальні властивості місцевого грунту, високогірний клімат і особливі природні умови роблять сорт Колумбія Супремо оригінальним, збалансованим і ароматним. Термін «Супремо» в назві означає великий розмір зерен 17 і вище. Цей сорт кави має прекрасний оксамитовим смак, з невеликою приємною кислинкою і яскраво вираженою цитрус..
Columbia Supremo - один з найпрестижніших моносортів кави з плантацій Колумбії. Щоб зберегти зерна від примх погоди, плантації розбивають в тіні бананових пальм. Унікальні властивості місцевого грунту, високогірний клімат і особливі природні умови роблять сорт Колумбія Супремо оригінальним, збалансованим і ароматним. Термін «Супремо» в назві означає великий розмір зерен 17 і вище. Цей сорт кави має прекрасний оксамитовим смак, з невеликою приємною кислинкою і яскраво вираженою цитрус..
Columbia Supremo - один з найпрестижніших моносортів кави з плантацій Колумбії. Щоб зберегти зерна від примх погоди, плантації розбивають в тіні бананових пальм. Унікальні властивості місцевого грунту, високогірний клімат і особливі природні умови роблять сорт Колумбія Супремо оригінальним, збалансованим і ароматним. Термін «Супремо» в назві означає великий розмір зерен 17 і вище. Цей сорт кави має прекрасний оксамитовим смак, з невеликою приємною кислинкою і яскраво вираженою ц..
Кавові зерна сорту Арабіка Коста-Ріка виростають на плантаціях центрального плато неподалік від столиці Сан-Хосе. Їх приблизна висота над рівнем моря 1500-2000м. Вулканічні грунти, тропічний клімат, гармонійне поєднання опадів і сонячного тепла - ось секрет неповторного смаку кави цього сорту. Яскравий і, навіть, «пекучий» смак коста-риканської арабіки знають і люблять досвідчені кавові гурмани у всіх столицях цивілізованого світу. Агрокультурні умови, описані вище, забезпечують такі..
Кавові зерна сорту Арабіка Коста-Ріка виростають на плантаціях центрального плато неподалік від столиці Сан-Хосе. Їх приблизна висота над рівнем моря 1500-2000м. Вулканічні грунти, тропічний клімат, гармонійне поєднання опадів і сонячного тепла - ось секрет неповторного смаку кави цього сорту. Яскравий і, навіть, «пекучий» смак коста-риканської арабіки знають і люблять досвідчені кавові гурмани у всіх столицях цивілізованого світу. Агрокультурні умови, описані вище, забезпе..
Кавові зерна сорту Арабіка Коста-Ріка виростають на плантаціях центрального плато неподалік від столиці Сан-Хосе. Їх приблизна висота над рівнем моря 1500-2000м. Вулканічні грунти, тропічний клімат, гармонійне поєднання опадів і сонячного тепла - ось секрет неповторного смаку кави цього сорту. Яскравий і, навіть, «пекучий» смак коста-риканської арабіки знають і люблять досвідчені кавові гурмани у всіх столицях цивілізованого світу. Агрокультурні умови, описані вище, забезпечують такі..
JOHNNY TEACHER Monoarabica Ethiopia - це добірні зерна арабіки з плантації регіону Йoргачіф, які знаходяться в центрі і на півдні країни. За легендою каву вперше відкрили саме в Ефіопії, а саме слово «КАВА» походить від зміненого «Каффа». Основну частину продукції (до 60%) дають дикорослі кавові дерева. Зерна збираються вручну, очищаються від м'якоті і сушаться прямо під променями африканського сонця. Саме тому ефіопська арабіка носить назву «лісової»..
JOHNNY TEACHER Monoarabica Ethiopia - це добірні зерна арабіки з плантації регіону Йoргачіф, які знаходяться в центрі і на півдні країни. За легендою каву вперше відкрили саме в Ефіопії, а саме слово «КАВА» походить від зміненого «Каффа». Основну частину продукції (до 60%) дають дикорослі кавові дерева. Зерна збираються вручну, очищаються від м'якоті і сушаться прямо під променями африканського сонця. Саме тому ефіопська арабіка носить назву «лісової»..
JOHNNY TEACHER Monoarabica Ethiopia - це добірні зерна арабіки з плантації регіону Йoргачіф, які знаходяться в центрі і на півдні країни. За легендою каву вперше відкрили саме в Ефіопії, а саме слово «КАВА» походить від зміненого «Каффа». Основну частину продукції (до 60%) дають дикорослі кавові дерева. Зерна збираються вручну, очищаються від м'якоті і сушаться прямо під променями африканського сонця. Саме тому ефіопська арабіка носить назву «лісової»..
JOHNNY TEACHER Monoarabica Kenia - ця Кенійська арабіка має особливо м'який та ніжний смак, в якому переважають ягідні відтінки та цитрусові ноти лимону та апельсину. Аромат свіжоспеченого хліба насичений і огортає з кожним ковтком все сильніше. Головна відзнака цього сорту яскраво виражена в смаку кислинка. Вона забезпечує особливу пікантність та стабільний інтерес справжніх кавових гурманів. Підходить для всіх типів автоматичних кавоварок. Упаковка: фольгований пакет з..
JOHNNY TEACHER Monoarabica Kenia - ця Кенійська арабіка має особливо м'який та ніжний смак, в якому переважають ягідні відтінки та цитрусові ноти лимону та апельсину. Аромат свіжоспеченого хліба насичений і огортає з кожним ковтком все сильніше. Головна відзнака цього сорту яскраво виражена в смаку кислинка. Вона забезпечує особливу пікантність та стабільний інтерес справжніх кавових гурманів. Підходить для всіх типів автоматичних кавоварок. Упаковка: фольгований пакет з..
JOHNNY TEACHER Monoarabica Kenia - ця Кенійська арабіка має особливо м'який та ніжний смак, в якому переважають ягідні відтінки та цитрусові ноти лимону та апельсину. Аромат свіжоспеченого хліба насичений і огортає з кожним ковтком все сильніше. Головна відзнака цього сорту яскраво виражена в смаку кислинка. Вона забезпечує особливу пікантність та стабільний інтерес справжніх кавових гурманів. Помел середній, підходить для приготування у френч-пресі, крапельних і гейзерних кавоварках,..
Основна риса всьої перуанської кави - це яскраві шоколадні ноти до смаку. Зерна відрізняються своїми досить великими розмірами, які дають легкий аромат і приємний фруктовий присмак. Напій має насичений щільний смак, малу кислотність та ніжний, тонкий аромат. Підходить для всіх типів автоматичних кавоварок. Упаковка: фольгований пакет з клапаном, 453 г. Виробник: Німеччина. ..
Основна риса всьої перуанської кави - це яскраві шоколадні ноти до смаку. Зерна відрізняються своїми досить великими розмірами, які дають легкий аромат і приємний фруктовий присмак. Напій має насичений щільний смак, малу кислотність та ніжний, тонкий аромат. Помел середній, підходить для приготування у френч-пресі, крапельних і гейзерних кавоварках, заварювання в чашці. Упаковка: фольгований пакет з клапаном, 453 г. Виробник: Німеччина. ..
JOHNNY TEACHER Professional — характеризуєтся ніжною кислинкою і легкою гіркотою та безліччю солодких відтінків. В ароматі кави відчуваються абрикосові та чорничні нотки а також відтінки ванілі та какао. Післясмак характеризується відтінками аромату підсмаженого хліба, карамельної троянди. Аромат тонко виражений із фруктовим дотиком, охолоджуючись - стає насиченішим, додаються ягідні ноти. 80 % арабіка, 20% робуста. Підходить для всіх типів автоматичних кавоварок.&n..