Тайська диня Канталупа — це дивовижний екзотичний фрукт зі смугастою шкіркою і яскраво-оранжевою м'якоттю. Диню здавна сушили і подавали до столу як ласощі. У сушеної дині міститься багато корисних речовин, які сприяють виведенню токсинів, нормалізації рівня холестерину, стабілізації мікрофлори, нормалізації тиску, поліпшенню травлення і стану печінки. Сушені шматочки є концентратом вітамінно-мінерального складу свіжої дині. У порівнянні з іншими сухофруктами, в дині Канталупа міститься в 4 рази менше цукру. Порадуйте себе смачним і корисним екзотичним фруктом!
Продукт готовий до вживання.
Склад: диня канталупа (тайська диня), цукор, лимонна кислота, діоксид сірки (0,01 %)
Вага: 100 г ± 2 г
Поживна (харчова) цінність: жири - 0,3 г; білки - 0,6 г; вуглеводи - 7,4 г.
Енергетична цінність (калорійність): 350,0 ккал.,
Країна походження: Таїланд.
Виробник: ООО "Він-Груп Компані", Україна.
Смаколики, напої | |
Країна походження | Таїланд |
Тип | Цукати |
Вага | 51-100 г |
Країна-виробник | Україна |