В'ЯЗАНИЙ ЧАЙ
Білий китайський чай із провінції Дзжедзян, вручну зв'язаний з гомфреною кулястою та лілією у красиву композицію. При заварюванні напій зачаровує солодким, м'яким смаком і ніжним квітковим ароматом. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. ..
Молоді листочки зеленого чаю, що ввібрали в себе аромат квітів жасмину, в'язують у формі "полуниці". Красива композиція розкривається м'яким, насиченим смаком і ніжним ароматом жасмину. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. ..
Елітний білий чай, зв'язаний з квіткою хризантеми у формі сливової кісточки. Композиція розкривається красивим букетом, напій набуває легкого, свіжого смаку і надзвичайно ніжного аромату. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. ..
Елітний білий чай зв'язаний з квітами в композицію, яка розкривається у вигляді китайського символу багатства. Напій має м'який, свіжий смак і квітковий аромат. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. ..
Красива композиція із зеленого чаю, зв'язаного з квіткою великої лілії. При заварюванні в прозорому чайнику можна спостерігати, як розпускається вишукана квітка. Напій з м'яким квітковим смаком і легким, свіжим ароматом. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. ..
Елітний зелений чай, зв'язаний вручну з додаванням квітів жасмину, календули і конюшини. При заварюванні кулька розкривається в казкову композицію і надає настою аромат жасмину, вершків та карамелі. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88-92℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. Упаковка: фольгований..
Ароматна композиція із зеленого в'язаного чаю, яка при заварюванні розкривається у квітку з амарантом всередині. Заварений настій має приємний, ніжний вершковий смак. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88-92℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. Упаковка: фольгований пакет із zip-застібкою, 10..
Подарунок Для Тебе — це красивий набір в'язаного чаю в дизайнерській подарунковій упаковці. У складі 3 види зв'язаного вручну чаю в індивідуальній упаковці. Ароматний та смачний чай розкривається при заварюванні незвичайною квітковою композицією — прекрасний подарунок для близької людини! Види чаю: Інь Янь 1 кулька (Білий чай з квітами чайної хризантеми та червоної китайської сливи. Напій свіжий, квіткови..
Набір в'язаного чаю Сюрприз в яскравій подарунковій упаковці стане до смаку любителям білого і зеленого чаю. У наборі — 3 кульки зв'язаного вручну чаю. Види чаю: Богиня Милосердя 1 кулька (Зелений чай з квітами чайної хризантеми, лілії та жасмину. При заварюванні композиція підіймається вгору, наче вежа.) Чарівний Бутон 1 кулька (Зелений чай з квітами чайної хризантеми, амаранту та жасмину. При зав..
Красива композиція з високоякісного білого чаю, вручну зв'язаного з оксамитовою календулою та намистом жасминових квітів. При заварюванні чай розкривається чудовим букетом, дарує настою золотистий колір і неповторний, квітковий смак. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань..
Ніжні чайні тіпси вручну зв'язують у формі "полуниці" з квіткою червоного амаранту. При заварюванні кулька повільно розкривається і композиція розпускається ароматним букетом, надаючи настою легкий солодкуватий смак. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 р..
Ароматний білий чай, зв'язаний в красиву композицію, яка розкривається при заварюванні. Велика кількість тіпс та ніжні квіти надають напою м'якості, солодких ноток та свіжого, витонченого аромату. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. ..
Елітний зелений в'язаний чай у формі серця з квітами жасмину, лілії та конюшини всередині. При заварюванні серце розкривається красивим букетом, надаючи смачному, ніжному настою аромат вершків та ванілі. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88-92℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. Упаковка: ф..
Добірний білий чай, зв'язаний вручну з квіткою чайної хризантеми в красиву композицію. Чай розкривається красивим букетом і напій набуває насиченого, освіжаючого смаку і легкий трав'яний аромат. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. ..
Зв'язана вручну композиція з елітного зеленого китайського чаю і трьох квіток — календули, жасмину й амаранту. При заварюванні напою в прозорій посуді можна спостерігати, як розпускаються вишукані квіти. Напій смачний, м'який і ароматний, з ніжними нотками солодкого винограду. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температур..
Красива композиція зі зв'язаного вручну зеленого чаю з молодими бруньками в формі персика. Усередині кульки розташовані квіти хризантеми, амаранту і жасмину. При заварюванні кулька розкривається в чудовий кошик з вінком. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. Уп..
Знято з виробництва Витончений в'язаний чорний чай, зібраний з особливою турботою. Неповторне поєднання скручених вручну чайних бруньок з квітами амаранту та лілії. При заварюванні отримуємо приголомшливий настій з барвистим квітковим ароматом. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 92℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 ..
Смачна і ароматна композиція ручної роботи з китайського зеленого чаю, квітів лілії та жасмину. Напій з насиченим ароматом персика і квітковим, м'яким смаком прикрасить будь-яке чаювання, якщо заварювати його в прозорому чайнику. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 раз..
В'язаний зелений чай з квітами лілії та лаванди — оригінальна і красива композиція. При правильному заварюванні напій зачаровує насиченим цитрусовим ароматом і освіжаючим смаком з квітковими нотами. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів. Упаковка: фол..
Знятий з виробництва Оригінальний зелений чай відноситься до категорії в'язаних чаїв. Його збирають на початку квітня в провінції Хуннань в Китаї. Всередину кульки чаю поміщені квіти хризантеми, лілії та жасмину, які при заварюванні піднімаються вгору подібно вежі. ..
Ароматний китайський чорний чай з тіпсами, вручну зв'язаний з пелюстками лілії та намистом жасминових квітів. При заварюванні композиція розкривається красивим букетом, а напій має насичений аромат і терпкий солодкуватий смак. Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 92℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 куль..
Знятий з виробництва. Чудовий елітний китайський зелений чай, вирощений в провінції Юннань. Зв'язаний вручну кращими чайними майстрами з квітами амаранту. При заварюванні кулька поступово перетворюється в чарівну квітку з ароматом тропічного манго. ..
Знятий з виробництва Чорний чай, зв'язаний в формі плоду лічі з відбірних чайних бруньок, покритих золотими ворсинками. При заварюванні розпускається як бутон з квітками китайської лілії та королівського жасмину. Гармонійне поєднання насиченого терпкуватого настою та ніжного квітково-фруктового аромату. ..
Цей оригінальний зелений чай у формі конуса відноситься до категорії в'язаних чаїв. Його збирають у провінції Юннань. Для виготовлення використовують бруньки з одним листочком. При заварюванні отримуємо ароматний настій із густим м'яким смаком. ..
Вишуканий зв'язаний елітний зелений чай, зібраний вручну в китайській провінції Хуннань. Для його виготовлення використовують виключно свіжі зелені тіпси, які в поєднанні з квіткою золотистого лотоса і насінням ороксілі утворюють дивовижний чай, який в Китаї називають магічним. При заварюванні виходить настій з тонким солодкуватим ароматом і відчутними горіховими нотками. ..
Знятий з виробництва. Зв'язаний чай у формі плоду лічі. При заварюванні розкривається в чайну квітку з жасмином у центрі. Завдяки складному процесу обробки цей чай популярний оскільки поєднує красу споглядання від заварювання зв'язаних чаїнок, смак елітного зеленого чаю і ніжний аромат жасмину. ..
Оригінальний зв'язаний зелений чай у формі плоду лічі (фрукт, який збирають в провінції Хуннань в Китаї в середині квітня). Всередину майбутньої кульки чаю поміщають квітку червоної сливи. Настій світло-жовтий з терпким смаком і ароматом квіток сливи. ..
Набір в'язаного чаю Для Тебе упакований в красиву подарункову коробочку з універсальним дизайном. Чайний набір можна піднести близькій людині, другу чи колезі з будь-якого приводу, адже елітний китайський чай — це смачний і красивий подарунок. Види чаю: Цар-Чай 1 кулька (зроблений з квіток календули, жасмину й амаранту, загорнутих в чайний бутон; смак з ніжними нотками солодкого винограду) Молочний Цзюньшань 1 кулька (зелений в'язаний чай з амар..
Оригінальний набір чаю в святковій подарунковій упаковці. У складі 3 види в'язаного чаю, індивідуально упакованого. Подаруйте близькій людині приємний смачний сюрприз - набір в'язаного чаю "З Любов'ю". Види чаю: Біла Полуниця 1 кулька (з квітами лілії і лаванди, дивує насиченим цитрусовим ароматом і освіжаючим смаком.) Зелена Пагода 1 кулька (Ароматний зелений чай з провінції Юннань з густим м'яким смаком.) Чорний Діамант ..
Розкішний набір Квіткові Шедеври складається з 8 видів зв'язаного вручну чаю. Ароматні, смачні та красиві композиції на основі зеленого і чорного чаю при заварюванні розкриваються красивими букетами. В'язаний чай краще готувати в прозорій посуді, щоб побачити магію заварювання. Чай упакований в презентабельну подарункову коробочку з яскравим дизайном. Набір Квіткові Шедеври — це прекрасний подарунок для близької людини! Види чаю: Цар-Чай 1 кулька (зробл..
Красивий набір чаю в подарунковій упаковці у вигляді тортика. У складі набору Натхнення — 3 види зеленого в'язаного чаю в індивідуальній упаковці. При заварюванні чай розкривається красивою композицією. Види чаю: Квітуча Лілія 1 кулька (ароматний зелений чай з квіткою лілії, м'який та вишуканий.) Молочний Цзюньшань 1 кулька (зелений в'язаний чай у вигляді квітки з амарантом всередині з молочним ароматом і ніжним вершковим смак..
Елітний зелений чай, зв'язаний вручну в формі кульки з загорнутими в середину чорнобривцями і ароматом полуниці. При заварюванні, немов навесні, розпускається прекрасна квітка з ягідним ароматом. ..
История происхождения вязаного чая уходит в далекие времена правления китайской династии Сун (960 — 1279 гг.). Именно тогда в китайских летописях впервые упомянуто и "демонстрационном" чае, когда «…чайные листья были связаны вместе с цветами для развлечения императора…».
С тех пор связанные вручную цветки и молодые чайные листья стали существенно популярнее и доступнее населению. Производство вязаного чая происходит в основном в китайских провинциях. Стоит отметить, что используются только молодые листья и верхние трилистники (типсы). Для сохранения формы их скручивают непосредственно в день сбора (кстати, сбор чайных листьев для вязаного чая возможен только в сезон дождей!). В зависимости от формы и сложности, на одну композицию опытный мастер тратит от 1 до 10 мин, что тоже в некоторой мере объясняет стоимость вязаного чая.
Важным элементом композиции является сам цветок, поскольку от него зависит весь эстетический момент, который произойдет в процессе заваривания. Чаще всего используют цветы хризантемы, жасмина, османтуса, лилии или гибискуса, но могут добавляться и амаранта, лаванды, клевера, камелии, календулы, личи, пиона.
Для получения более изящного и красивого процесса заваривания вязаного чая рекомендутся использовать стеклянный чайник без заварочной колбы.