Ароматний китайський чорний чай з тіпсами, вручну зв'язаний з пелюстками лілії та намистом жасминових квітів. При заварюванні композиція розкривається красивим букетом, а напій має насичений аромат і терпкий солодкуватий смак.
Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 92℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів.
Чай | |
Вид | В'язаний |
Категорія | Чорний |
Країна походження | Китай |
Розмір листа | Крупнолистовий |
Вага | 1-50 г |
Країна-виробник | Китай |
Упаковка | Фольгований пакет |