ЧЕРВОНИЙ ЧАЙ
Знаменитий підкопчений крупнолистовий чай, вирощений в китайській провінції Фудзянь згідно високим стандартам якості. Після збору чайне листя в'ялять над багаттям, тому напій набуває оригінального «копченого» аромату і пікантного смаку. Упаковка: фольгований пакет із zip-застібкою, 100 г. ..
Відомий чорний китайський чай, листя якого підкопчують над багаттям, в якому спалюють коріння китайської ялинки. Напій насичений та яскравий, має темно-червоний колір та особливий пікантний, копчений смак. ..
Знятий з виробництва. Унікальний червоний китайський чай з провінції Фуцзянь, назва якого перекладається як "Срібні брови". Його тоненький і гострі листочки готуються з молодих чайних бруньок (тіпсів). Дає бурштиновий настій з надзвичайно яскравим ароматом. ..
Цей знаменитий підкопчений крупнолистовий чай вирощується в китайській провінції Фудзянь. Його листя зів'ялюють над багаттям, внаслідок чого вони набувають особливого «копченого» аромату. При заварюванні виходить напій темно-червоного кольору з незабутнім пікантним смаком. ..
Цей крупнолистовой чай збирають на кращих плантаціях острова Цейлон і обробляють на чайній фабриці "Cammellia Sinencis". Спеціальна обробка чайного листа при виробництві цього чаю дозволяє не тільки зберегти, але і поліпшити всі корисні якості червоного чаю. ..
Червоний чай відноситься до сильноферментованих видів чаю. При згадці червоного чаю багато європейців мають на увазі каркаде або ройбуш, проте в Китаї ця назва співвідноситься з напоєм, який ми звикли називати чорним чаєм. Справжній червоний чай виробляють в 12-ти китайських провінціях, напій має насичений бордовий колір та яскравий аромат з фруктово-квітковими нотками, відтінками горіха, спецій та кураги. Найпопулярнішими сортами вважаються Дянь Хун, Хун Ча, Цзюнь Мей і Лапсанг Сушонг. Листя для чаю збирається тільки вручну, а весь процес виготовлення займає від 14 до 30 днів: в’ялення (сушіння), зім’яття для активного виділення соку, скручування і ще кілька етапів сушіння за різних температур.
Користь червоного чаю для організму в його багатому хімічному складі. Напій містить вітаміни груп А, В, С і К, різні мінерали, а також танін, який допомагає збадьоритися, збільшує працездатність і покращує настрій. Важливо вибирати якісний червоний китайський чай і правильно заварювати напій: температура води повинна бути близько 90 градусів, настоювати листя бажано не менше 3-5 хвилин для повного розкриття смакового букета. В інтернет-магазині T-COFFEE ви можете придбати листовий червоний чай зі швидкою та зручною доставкою по всій Україні.