Ніжні чайні тіпси вручну зв'язують у формі "полуниці" з квіткою червоного амаранту. При заварюванні кулька повільно розкривається і композиція розпускається ароматним букетом, надаючи настою легкий солодкуватий смак.
Спосіб заварювання: 1 кулька на 500 мл води. Рекомендована температура води 88℃. Перше заварювання — 2 хвилини, з кожним наступним час заварювання збільшується на 30-60 секунд, а температура води зростає на 1-2℃. Кількість заварювань 1 кульки: до 5 разів.
Чай | |
Вид | В'язаний |
Категорія | Зелений |
Країна походження | Китай |
Розмір листа | Крупнолистовий |
Вага | 1-50 г |
Країна-виробник | Китай |
Упаковка | Фольгований пакет |