Анчан або синій чай виробляють з цілющої рослини Кліторія або тайська орхідея, яка дає гарні блакитні та фіолетові квіти. Напій приємного блакитного кольору, з легким трав'яним смаком і дивним ароматом молодого горошку з солодкими нотками вареної кукурудзи.
Синій чай багатий комплексом біологічно активних сполук, вітамінів і мікроелементів. Анчан містить фосфор, залізо, марганець, вітамін D, вітамін K, вітамін C, цинк, вітаміни групи В (B1, В2, В3, В12) і антиоксиданти.
Щоб заварити порошковий синій тайський чай, необхідно закип'ятити воду і дати їй охолонути до температури 90 градусів. Готовий Анчан смакує з лимоном, цукром або медом. Ви можете замовити синій чай Анчан в порошку в інтернет-магазині T-COFFEE з доставкою по всій Україні.
Синій чай в порошку можна додавати до десертів, випічки та напоїв для надання їм небесно-блакитного кольору. Якщо в настій анчан, додати кілька крапель соку лимона, колір буде яскраво-фіолетовий — таким чином тайський чай можна використовувати як природний, корисний барвник. Величезну популярність останнім часом має синій матча лате — для приготування цього напою також використовується анчан.
Упаковка: пластикова банка, 100 г.
Чай | |
Категорія | Квіти і натуральні рослини |
Розмір листа | Порошковий |
Вага | 51-100 г |
Країна-виробник | Тайланд |
Упаковка | Пластикова банка |