СИФОНИ

Товарів: 1

Фільтр товарів

  • Ціна
    грн. - грн.
  • Матеріал
    0
  • Тип
    0
  • Країна-виробник
    0
  • Об'єм
    0
2999 грн.

Оригінальна вакуумна кавоварка розрахована на 5 чашок ароматного та смачного напою. Найчастіше сифон (габет) використовується для приготування кави, проте з його допомогою також можна заварити чай або трав'яний настій. Стильний сифон, виконаний із високоякісних матеріалів, дозволяє розкрити повний, чистий смак кави або чаю. Даний метод заварювання був винайдений у 30-х роках ХІХ століття. Приготування напоїв у сифоні вимагає часу та уважності — р..

Серед різних способів заварювання напоїв особливою естетичністю відрізняється сифон, який дозволяє розкрити найбільш тонкі відтінки смакового букета. Сифон або габет — це пристрій для заварювання чаю та кави вакуумного типу для любителів тривалих, красивих церемоній. Найчастіше сифон використовується для приготування кави, втім з його допомогою також можна заварити чай або трав'яний настій. Оригінальна кавоварка була винайдена в 1830-х роках в Німеччині, а вже у 1835 році у Франції оформили патент на сифон. Красиво декорована, незвичайна кавоварка незабаром стала широко використовуватися в будинках заможних європейців, адже за допомогою габета можна організувати вражаючий перфоманс для гостей. У кінці ХІХ століття вакуумні кавоварки поширилися і в США. До середини минулого століття сифони активно використовувалися в побуті, але після Другої світової війни темп життя значно прискорився. І європейці, й американці надали перевагу розчинній каві та менш тривалим способам заварювання мелених зерен.

Сьогодні сифони знову набувають популярності — їх усе частіше можна зустріти в кав'ярнях і ресторанах, а кавомани готові приділяти більше уваги церемонії приготування напою. В Азії гурмани полюбляють заварювати чай в габеті, щоб насолодитися багатством смаку й аромату напою. Азіатські торговельні марки Hario та Yama і датська Bodum ще з 70-х років минулого століття вважаються лідерами у виробництві якісних габетів. Зовні вакуумна кавоварка більше схожа на лабораторний пристрій, тому інколи складно розібратися, як заварювати каву або чай у сифоні. Вакуумна кавоварка складається з верхньої та нижньої скляних посудин, між якими розміщена гумова прокладка. Верхня ємність виготовлена у вигляді колби з трубкою, що дістає до дна нижньої ємності. Під сифоном встановлюється пальник, нижня посудина заповнюється водою, яка при нагріванні під тиском піднімається у верхню посудину. Мелена кава або чайне листя поміщається у верхню частину сифона — саме там і відбувається заварювання. Коли пальник вимикається і температура падає, заварений напій опускається назад у нижню посудину, при цьому гуща та листя залишаються нагорі. Чистий, багатогранний смак напою цілком виправдовує витрачені час та зусилля. Ви можете придбати якісний сифон в інтернет-магазині T-COFFEE з доставкою по всій Україні, щоб насолоджуватися захоплюючим процесом приготування улюбленого напою.

Габет — вакуумна кавоварка для справжніх гурманів!