TREVI Espresso — це купаж добірних зерен арабіки (60%) з Бразилії та Ефіопії з робустою (40%) з Уганди. Суміш спеціально розроблена для приготування в еспресо-машинах. Делікатне середньо-темне обсмаження проводиться фахівцями на сучасному італійському обладнанні. Готова кава розкривається яскравим, гармонійним смаком з переважанням гіркуватості, насиченим ароматом і тривалим шоколадним післясмаком.
Підходить для всіх видів автоматичних кавоварок.
Упаковка: фольгований пакет з клапаном, 250 г.
Виробник: Україна.
Походження зерен: Арабіка Бразилія, Ефіопія; Робуста Уганда.
Кава | |
Склад | Бленд (арабіка/робуста) |
Тип | Зернова |
Упаковка | Фольгований пакет з клапаном |
Вага | 201-300 г |
Вид | Еспресо |
Країна-виробник | Україна |
Ступінь обсмаження | Середньо-темне |