JAGUARI
JAGUARI Gourmet Espresso — це ароматна суміш кращих сортів 100% арабіки з Бразилії. Кавові дерева виростають на високогірних плантаціях регіонів Альта Моджіана та Серрадо Мінейро, переважно на висоті 800-1000 м над рівнем моря. Добірні зерна вищої якості збираються вручну і повільно обсмажуються за стабільних температур, щоб розкрити повноту смакового букета. Заварена кава відрізняється багатим смаком із солодкістю та легкою кислинкою, без гіркоти. Еспрессо грає ха..
JAGUARI Gourmet — це композиція з кращих сортів 100% бразильської арабіки категорії MILD. Кавові дерева вирощують на гірських плантаціях районів Альта Моджіана та Серрадо Мінейро, на висоті 800-1000 м над рівнем моря. Зерна збираються вручну та піддаються делікатному обсмажуванню, яке розкриває багатий, насичений смак із шоколадно-горіховими нотками. М'який, солодкуватий еспресо без гіркоти підкорить серця любителів бразильської арабіки. СЕРТИФІКОВАНО: ..
JAGUARI Ouro Traditional — насичений купаж мелених зерен арабіки (90%) та робусти (10%) преміальної якості. "Ouro" також означає "forte" або "міцний" — і ця назва цілком відповідає інтенсивному, повнотілому напою з виразним ароматом. Традиційна бразильська кава має вишуканий, збалансований смак із легкою гіркуватістю та приємною кислинкою. Купаж прекрасно поєднується з молоком, вершками й сиропами. СЕРТИФІКОВАНО:..
JAGUARI Premium — суміш 100% арабіки категорії MILD, вирощеної у високогірних регіонах Бразилії. Плантації розташовані на висоті 800-1000 м над рівнем моря в районах Альта Моджіана і Серрадо Мінейро. Зерна збирають вручну та обсмажують за традиційними технологіями. Повнотілий, м'який, багатий смак із нотками солодкості та кислинки позбавлений гіркоти. Вишуканий аромат з відтінками горіхів та шоколаду сподобається поціновувачам справжньої бразильської кави. ..
Бразилия является родиной трех основных регионов по выращиванию кофе - Альта Моджиана, Сул Минас и Серрадо Минейро и считается мировым лидером по объёмам производства, а также ведущим экспортёром кофе: на её долю приходится более трети всех международных поставок этого уникального продукта.
Для этих кофе-регионов характерны круглогодичный мягкий климат со среднегодовой температурой около 21С, большое количество осадков и обилие солнца. Такие уникальные климатические условия идеально подходят для выращивания лучших сортов высокогорной Арабики Bourbon [высота произрастания - от 800 до 1000 метров над уровнем моря], поэтому кофе, культивированный в таких условиях, специалисты относят к лучшим высокогорным сортам - «майлд» [по международной классификации]. Этот тип кофе считается специалистами лучше равнинного, так как в горах с таким благоприятным климатом кофейные зерна созревают медленнее, приобретая тем самым изысканный вкус. Характерной особенностью Арабики сорта Bourbon является то, что за всю многовековую историю селекции он практически не изменился и по своим свойствам практически идентичен кофе, произраставшему в Эфиопии более тысячи лет тому назад. Сорт Bourbon признан одним из самых лучших на планете.
Арабика «майлд» сорта Bourbon Iporanga локально свеже собрана, обжарена, упакована, а затем импортирована в Украину непосредственно с завода Бразильского производителя компании Café Jaguari Ltda, который является промышленным эталоном в производстве жареного кофе в Бразилии.